Hot sale murah listrik portabel bike bike mini lempitan ebike

Katrangan singkat:

Super Terendah Harga China Light E Scooter Bike karo Paten Scooter Bike Mobilitas Scooter Folding Bike


Detail Produk

Proses Pangiriman

Proses Produksi

Tag produk

Kanthi sikap positif lan progresif kanggo penasaran pelanggan, organisasi kita bola-bali nambah kualitas produk kita kanggo nyukupi kabutuhan konsumen lan luwih fokus ing safety, linuwih, kabutuhan lingkungan, lan inovasi standar Pabrik China 36V 250W 16inch Foldable Ebike Mini Folding Electric Mountain. Bike karo Rear Drive Motor, We Sincerely welcome luar negeri panuku kanggo takon kanggo sing long-term kerjasama plus kemajuan bebarengan.
Produsen standar China MiniE Sepeda, Rear Drive Electric Bicycle, Layanan sawise-sale langsung lan spesialis sing diwenehake dening klompok konsultan kita seneng para panuku.Info rinci lan paramèter saka barang dagangan mbokmenawa bakal dikirim menyang sampeyan kanggo maksud apa pepek ngakoni.Sampel gratis bisa dikirim lan perusahaan mriksa menyang perusahaan kita.n Maroko kanggo rembugan tansah welcome.Muga-muga njaluk pitakon ngetik sampeyan lan mbangun kemitraan kerjasama jangka panjang.

Model EFB-001
Pigura Rangka alumunium.Teknologi pengelasan TIG
Stiker Stiker njero
Stoving varnish Stoving varnish
Stang Paduan
Batang Batang ireng
Brakebar Brakebar paduan aluminium
Kabel rem Kabel rem ireng
Rem Rem cakram F/R
Rim paduan aluminium
tabung njero karet alam
Ban 14*1.75
wektu ngisi daya 4-6H
Motor 250W
Baterei 36v 8ah / 10ah / 13ah
Kacepetan Max 25-30Km/j
aksesoris Pembawa mburi
Jarak Jarak Max 25-30km

GRIP NYAMAN

Jarak nyopir luwih saka 20km, kacepetan maksimal 25KM / jam, sensitivitas owah-owahan dhuwur, rantai ora mudhun, pasukan nunggang luwih cilik, lan kesel sikil dikurangi.Kacepetan cepet lan munggah gunung gampang.

ebike lipat 0008-1 (1)

 

BAN GEDE 14 INCHPNEUMATIC BAN

 

Ban kabeh-terrain awet, stronggrip, Pola ban jero lan amba, kanthi saluran banyu sing apik.Gampang ngatasi terrain rumit.

ebike lipat 0008-1 (2)

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Proses Pangiriman Proses Pangiriman

    Proses Produksi Proses Produksi Proses Produksi

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita